Intrebari frecvente

 

Realitatea virtuală este o experiență interactivă audio, video și haptică, generată pe calculator, care are loc într-un mediu fantastic sau asemănător cu lumea reală, creând experiențe care nu sunt posibile în realitatea fizică obișnuită.
Realitatea Virtuală nu are limită de vârstă, există experiențe și jocuri pentru cei mici și pentru cei mari. Totuși, dimensiunea echipamentului, în special a căștii, impune o limită de vârstă de minim 10 ani. De asemenea, copii mici trebuie însoțiți de un părinte/tutore pe întrega perioadă.
Desigur, la GVPvP, pe lângă jocuri, avem și experiențe, astfel încât suntem siguri că, indiferent cine ne va trece pragul, va găsi ceva pe placul său.
La GVPvP oferim realitate virtuală accesibilă tuturor. Avem jocuri și experiențe la prețuri pentru toate buzunarele, testate înainte de a le recomanda.
La GVPvP avem o gama largă de jocuri (shootere, simulatoare spațiale, jocuri de ritm), dar și experiențe educative și distractive. Dacă nu sunteți siguri ce vi se potrivește, personalul nostru vă stă la dispoziție cu ajutor și recomandări. Pentru lista aplicațiilor, accesați www.gvpvp.ro/aplicatii-realitate-virtuala.
Desigur, este cu mult mai distractiv să împarți aceste momente cu prietenii. Jocuri ca Arizona Sunshine, Payday 2, Project Cars 2 sunt doar câteva dintre ofertele noastre pentru mai mulți jucători.
Putem organiza astfel de evenimente oricând în timpul zilei, dar avem și opțiunea de „VR Nights” la un preț special; pentru mai multe detalii vizitați adresa www.gvpvp.ro/preturi sau contactați-ne telefonic.
La GVPvP dispunem de 6 stații VR: 3 pentru jocuri și experiențe care necesită mișcare și alte 3 posturi la care se potate juca stând pe scaun; prin urmare, numai 6 persoane vor putea intra în realitatea virtuală în același timp.
După fiecare sesiune de joc, bureții căștilor VR sunt înlocuiți cu unii curați, iar căștile audio și manetele de control sunt curățate.
Testăm toate aplicațiile înainte de a le oferii clienților; de asemenea, testăm și pregătim echipamentul pentru a fii siguri că nu vor exista probleme.
Facem tot posibilul pentru a va asigura o experiență lipsită de rău de mișcare, totuși, unele persoane sunt predispuse la răul de mișcare. Dacă întâmpinați această problemă, vă rugăm să informați unul dintre membrii echipei noastre.
Da, deoarece căștile HTC Vive au spațiu în interiorul lor ce poate acomoda majoritatea modelelor de ochelari.
Experiența realității virtuale necesită mișcarea gâtului, a capului și utilizarea completă a cel puțin unei mâini pentru a putea interacționa cu mediul înconjurător. Din păcate, unele dintre jocurile și experiențele pe care le oferim pot declanșa crize de epilepsie.
De asemenea, dacă suferiți de condiții medicale serioase (cum ar fi boli de inimă) sau de unele afecțiuni care vă pot afecta capacitatea de a lua parte la activități fizice (tulburări de anxietate, stres posttraumatic), este indicat să consultați un medic înaintea vizitei la noi.
Din cauza amplasării la demisol, nu putem oferi acces persoanelor în scaun cu rotile.
Pentru a asigura o experiență VR de calitate, am dotat sala cu 6 calculatoare de ultimă generație și 6 căști de realitate virtuală de la HTC; ne-am gândit și la persoanele care vă însoțesc – aceștia vor putea să vadă prin ochii jucătorului cu ajutorul monitorului instalat la fiecare post.
De asemenea, am ales o locație ușor de găsit (https://www.gvpvp.ro/contact).