Vezi ce experiențe VR îți punem la dispoziție!

Apollo 11

Apollo 11 VR este povestea celei mai mari călătorii făcute vreodată de omenire. Această experiență VR este o recreație a evenimentelor care au avut loc între 16 iulie și 24 iulie 1969. Acum, pentru prima dată, veți avea parte de acest eveniment istoric prin ochii celor care au trăit-o.

Google Earth VR

Explorează lumea din perspective complet noi în realitatea virtuală. Plimbă-te pe străzile din Tokyo, zboară deasupra Marelui Canion și plimbă-te în jurul turnului Eiffel.

YouTube VR

Youtube VR reinventează experiența Youtube ca o lume 3D pe care o poți explora. Înoată alături de rechini, explorează toate cele șapte continente cu ghidul tău personal, prinde locuri în primul rând la concertele tale preferate și multe altele.

ObserVRtarium

Observrtarium este o experiență de muzeu interactivă, în realitatea virtuală. Mergi dincolo de geamul exponatelor și apropie-te de o colecție uimitoare de artefacte ale explorării spațiului din trecutul și prezentul omenirii, printre care se află Soyuz, Stația Spațială Internațională, Saturn V, Modulul Lunar și Roverul misiunii Apollo. Manipulează artefactele pentru a vedea fiecare detaliu și observă obiectele din cameră la mărimea lor naturală.

Edmersiv

Bucură-te de primul laborator educațional pentru realitatea virtuală. Interacționează cu diferite obiecte, simulări, animații, medii înconjurătoare și jocuri.

Tilt Brush

Tilt Brush vă permite să pictați în spațiul 3D folosind realitatea virtuală. Dezlănțuiți-vă creativitatea utilizand creioane tridimensionale, stele, lumină și chiar foc. Camera în care te afli este pânza ta, paleta de culori este imaginația ta. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Everest VR

Adâncește-te într-o experiență fotorealistă inedită și simte emoția unei expediții spre acoperișul lumii, cu ajutorul tehnologiei VR.

Amazon Odyssey VR

Mergeți într-o călătorie incredibilă prin pădurea amazoniană cu ajutorul realității virtuale. Fiți parașutați în junglă, stabiliți tabăra, explorați râul și zburați cu parapanta. Descoperiți vietățile pădurii tropicale cum ar fi papagali, crocodili, jaguari și multe altele.

The Blu

Experimentează minunea și măreția oceanului printr-o serie de habitate și vino față în față cu unele dintre cele mai impresionante specii de pe planetă.

Organon VR Anatomy

Organon VR Anatomy, primul atlas anatomic în VR. Descoperă, interacționează și învață despre corpul uman.

VersaillesVR

Palatul Versailles  este un castel regal construit la Versailles, în Franța. A fost reședința regilor Franței : Ludovic al XIV-lea, Ludovic al XV-lea și Ludovic al XVI-lea. Acest castel se înscrie printre cele mai remarcabile monumente din Franța, iar acum se poate vizita cu ajutorul realității virtuale.