Echipament tematic Marvel pentru AR pe drum

După lansarea din 2017 a echipamentului pentru realitate augmentată Star Wars: Provocările Ordinului Jedi, Lenovo și Disney par să se pregătească pentru o nouă lansare hardware legată de o altă franciză. Un dosar depus la FCC de către aceștia sugerează că ambele companii se pregătesc să dezvăluie un nou echipament AR cu tematică Marvel.

Dosarul descrie un dispozitiv „Mirage 1.5”, lucru care sugerează apartenența la hardware-ul media imersiv de la Lenovo (echipamentul pentru realitate virtuală Daydream, camera de 180 de grade și echipamentul pentru realitate augmentată „Star Wars” au fost toate sub umbrela mărcii Mirage).

Un document inclus, menționează un „controller Marvel” și un „pachet Marvel”. De asemenea, controllerul pentru echipamentul „Star Wars” a folosit numărul de serie AAC151B, iar noul controller are numărul AAC161B.

Star Wars: Provocările Ordinului Jedi de la Lenovo combină un display atașat de cap cu telefonul utilizatorului pentru a suprapune imagini cu personajele filmelor Star Wars peste lumea reală. Dispozitivul avea în pachet două controllere în formă de săbii laser, oferind utilizatorilor șansa de a se lupta cu Kylo Ren, Darth Vader și alții.

La lansarea din 2017, vicepreședintele departamentului de dezvoltare avansată de la Disney sugera că cele două companii ar putea folosi și alte francize Disney pentru acest tip de echipament.

Dosarul depus la FCC sugerează că Lenovo ar putea să vândă numai controllerele tematice Marvel oricui deține deja ochelarii Star Wars: Provocările Ordinului Jedi, permițându-le să joace jocuri ale ambelor francize cu același echipament. De asemenea, este destul de sigur că Lenovo o să vândă un pachet care să conțină ochelarii și 2 controllere.

Adauga un comentariu