Grădina Valorilor Românești 2019

În acest an, ”Grădina Valorilor Românești” împlinește 10 ani! Cu ocazia acestei ediții aniversare, pentru prima dată de la lansarea acestui program cultural-educativ, Senatul Științific al Copiilor vine cu cea mai mare provocare a verii: dezvoltarea inteligenței și a creativității prin artă și știință!

Timp de două luni, în perioada 1 iulie -1 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor din Tineretului – intrarea din strada Pridvorului, vor avea loc o serie de activități recreativ-educative inedite de artă, știință, distracție și educație prin joacă, adresate copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani.

Activitățile sunt structurate pe categorii de vârstă în așa fel încât, copiii și tinerii care aleg să își petreacă vacanța de vară în ”Grădina Valorilor Românești”, să își poată dezvolta potențialul creativ, în domenii adecvate vârstei, prin activități interactive, într-un mediu prielnic atât studiului cât și relaxării.

 

 

CONCURS ”Explorează lumea virtuală alături de prietenii tăi”

 

Vrei să încerci cele mai tari jocuri de Realitate Virtuală?

Vino cu gașca în Grădina Valorilor Românești, în această vară, și ești înscris automat la concurs.

Îți lași numele în urna GV PvP împreună cu lista prietenilor tăi, alături de care ai participat la atelierele din Grădina Valorilor Românești, și puteți petrece o zi întreagă la Clubul de Gaming GV PvP.

La fiecare două săptămâni va avea loc o tragere la sorți și, dacă ești câștigător, vei explora lumea virtuală împreună cu prietenii, în ziua aleasă de tine, în afară de zilele de week-end.

 

Câștigători ai concursului:

 

Prima extragere 29.07.2019

 

Lider: Alexandra Popa

Echipă: Vasilescu Alexia Ioana, Pieleanu Alexia și Mirică Luca.

 

 

 

A doua extragere 12.08.2019

 

Lider: Stamate Alexandra

Echipă: Voicu Simona, Dumitrescu Matei și Nicolae Ilinca.

 

 

 

A treia extragere 26.08.2019

 

Lider: Andrei Călin

Echipă: Andrei Horia, Andrei Radu, Cocean Razvan, Păturan Sergiu, Bandi Robert.