Despre noi

La GV Player vs Player îți oferim șansa de a te cufunda în realitatea virtuală
pe care o alegi și de a îți trăi visele mai ceva ca niciodată.

Vezi unde ne gasesti

Despre realitatea virtuala GVPVP

Realitatea Virtuală este ViitoRul

În contextul societății actuale, în care totul are legătură cu smartphone-uri, tablete și computere, am mers un pas mai departe și am creat ceea ce noi considerăm că este ViitoRul: un club unde realitatea virtuală să fie accesibilă oricui are curiozitatea să o descopere.
VR este un concept simplu, fascinant – o lume generată de calculator și privită printr-o cască; dar aceste experiențe pot fi greu de explicat în cuvinte, de aceea te așteptăm la noi să-ți creezi propria realitate…virtuală.

Gaming cu prietenii sau educație în familie

Cei care vin la clubul nostru descoperă că realitatea virtuală este o îmbunătățire a jocurilor video tradiționale, pentru că merge dincolo de butoane apăsate sau combinații de taste. În VR poate fi suficient să miști mâna într-un fel sau altul pentru a influența dinamica și mediul virtual. Te așteptăm la un meci de box cu unii dintre cei mai cunoscuți luptători sau la un test de supraviețuire împreuna cu prietenii tai.
Chiar dacă nu te pasionează jocurile video, la GV PvP avem ceva și pentru tine. Ce-ai zice de o incursiune în tainele corpului uman, urmată de o vizită în adâncurile oceanului? Sau poate îți place să te joci, dar într-un mod creativ – pentru asta ai la dispoziție creioane 3D, lumină și chiar foc pentru a da formă imaginației tale. Dacă vrei să explorezi locuri greu accesibile, te invităm într-o călătorie spre Lună, la bordul navetei Apollo 11.
Deoarece avem siguranța că te-am convins să afli mai multe, te așteptăm la clubul nostru de realitate virtuală, departe de soarele arzător al verii, pe strada Pache Protopopescu nr 21. Pentru că ne place să facem lucrurile altfel, îți propunem să strângi o gașcă de prieteni cu care să petreci o noapte de realitate virtuală la cele mai mici prețuri din țară.

Vezi ce jocuri poți încerca  sau  Vezi detalii despre echipament