Despre noi

La GV Player vs Player îți oferim șansa de a te cufunda în realitatea virtuală
pe care o alegi și de a îți trăi visele mai ceva ca niciodată.

Vezi unde ne gasesti

Despre realitatea virtuala GVPVP

Realitatea virtuală este o experientă interactivă audio, video și haptică, generată pe calculator, care ia loc într-un mediu asemanător cu lumea reală sau unul fantastic creând experiențe care nu sunt posibile in realitatea fizică obișnuită.

Crescând cu jocuri pe calculator, ideea de a pași într-o astfel de lume, de a fi literalmente în mijlocul acțiunii a fost doar un vis. Dezvoltarea tehnologiei pentru realitate virtuală a schimbat pentru totdeauna divertismentul interactiv și a adus la realitate visul gamerilor mari și mici din toată lumea. Din pasiune pentru jocuri și din dorinta de a o împărtăși am înființat un nou club de gaming: GV Player vs Player.

Scopul nostru este să oferim cât mai multor oameni ocazia de a experimenta realitatea virtuală fără obstacolul prețului mare sau al cerințelor de spațiu. În dotarea noastră avem 6 calculatoare de ultimă generație, 6 caști de realitate virtuală performante de la HTC și o locație aleasă astfel încât să fim găsiți cât mai ușor. De asemenea, fiecare unitate are un monitor care permite celor din jur să vadă prin ochii jucatorului. Echipamentul nostru și zonele special concepute vă permit să explorați lumea virtuală singuri, cu prietenii sau familia. În acest sens, am pregătit și pachete speciale de prețuri astfel încât să puteți alege cea mai bună variantă pentru voi. Dacă nu v-am convins, noi vă oferim și un timp limitat gratuit de testare.

In realitatea virtuală totul este posibil si asta este ceea ce noi oferim!

Vezi ce jocuri poți încerca  sau  Vezi detalii despre echipament