Aplicații de Realitate Virtuală pentru toată familia

 

În Decembrie, luna sărbătorilor, familia petrece mai mult timp împreună. Dar înainte să asculți discuțiile despre politică ale bunicului de ce să nu îți aduci familia la GV Player vs Player unde toți, inclusiv bunica iubită, mătușa încăpățânată și verișorii enervanți, pot experimenta realitatea virtuală și se pot bucura de conținut VR de calitate.

 

  1. Job Simulator

Este un joculeț mai vechi, dar perfect pentru începători și dacă prietenii sau familia nu au avut niciodată șansa de a pune piciorul în VR, atunci acesta le va satisface apetitul virtual servind burgeri roboților sarcastici, cauzând haos prin aruncarea mărfii și distrându-se în general. Este reprezentatul perfect al jocului de realitate virtuală pentru toată familia deoarece este ușor de înțeles și nu confundă pe nimeni cu modalități de control complicate.

 

  1. Beat Saber

Există un motiv foarte bun pentru care Beat Saber a fost primăvara asta în topul celor mai vândute jocuri: este foarte captivant. Chiar și cei mai leneși vor vrea să danseze și să taie blocuri pe ritmul melodiei preferate, iar datorită multiplelor grade de dificultate, vor fi bucurați și cei fără ureche muzicală.

 

  1. Superhot VR

Plin de stil, ușor de înțeles și de jucat, această aplicație aruncă în direcția ta un pic de violență animată. Timpul avansează cu fiecare mișcare pe care o faci, oferindu-ți ocazia de a face planul perfect. Ideea este simplă și un singur nivel poate fi completat foarte repede. Cei mai tineri și pasionați de jocuri vor iubi conceptul, lăsându-i să devină eroii propriei scene de acțiune.

 

  1. Creed

Acesta este un joc de box foarte șlefuit care te pune în mânușile lui Adonis Creed, protagonistul filmelor Creed (2016) și Creed 2 (2018). Este o experiență care ar putea să îi atragă pe toți, deși fiți siguri că aveți puterea de a sta în ring tot meciul.

 

  1. Google Earth VR

Desigur că există nenumărate experiențe pentru realitatea virtuală, dar înainte să te arunci într-un joc care se învață greu, poți încerca Google Earth VR. Având întreaga lume la dispoziție, nu ai cum să rămâi fără locuri de vizitat și toată lumea are o școală, un oraș natal sau un loc special pe care vor să îl vadă.

Adauga un comentariu